HERZEGOVINA BIKE SERVICE

Udruga “HerzegovinaBike” je dobila Bike Friendly certifikat za servisne stanice. Što to znači? Od danas svi cikloturisti koji se nađu na području Hercegovine i imaju kvar na svom biciklu, mogu kontaktirati udrugu “HerzegovinaBike” gdje će naši serviseri izaći na teren i otkloniti kvar na biciklu, a sve u cilju kako bi cikloturisti mogli nastaviti bezbrižno biciklirati i uživati u posjeti našoj zemlji. Na ovaj način Hercegovina ima još jednu jedinstvenu ponudu, i možemo slobodno kazati to je ponuda kojom se malo zemalja Europe orijentiranih prema cikloturizmu mogu pohvaliti, a sve u cilju kako bi naši turisti i posjetitelji imali bezbrižan i ugodan boravak u Hercegovini.

Foto: HerzegovinaBike

CJENIK USLUGA

 1. Usluga servisa na terenu
  – Tijekom bicikliranja ste doživjeli kvar? Ne brinite se, pozovite nas, objasnite nam uzrok kvara i naše stručno osoblje izaći će na teren i riješiti Vaš problem u najkraćem mogućem vremenu kako bi ste mogli nastaviti bezbrižno biciklirati.
  P.S.Cijena servisa ovisi o kilometraži koju naši serviseri moraju prijeći.
 2. Kompletan servis bicikla
  – Servis uključuje kompletno rastavljanje i čišćenje svih vitalnih dijelova na biciklu, čišćenje i podmazivanje svih ležajeva, ozračivanje kočnica, čišćenje i osnovni servis vilice, poliranje rama i nanošenje premaza za sjaj, te provjeru i dopunu zraka u vilici i kotačima.
  Cijena: 50,00€

Udruga za promociju biciklizma “Hercegovina Bicikl” realizira projekt izrade biciklističkih staza na području regije Hercegovine u sklopu svojih zadanih ciljeva kao udruge, a to su populizacija biciklizma kao sporta, ali i povezivanje turističke kapacitete Hercegovine kroz sportsko-rekreativni biciklizam, odnosno cikloturizam.

Udruga HerzegovinaBike u sklopu svog djelovanja oformila je grupu stručnih ljudi za servis bicikala članovima udruge, kao i cikloturistima i svim prijateljima udruge.

Foto: HerzegovinaBike
 • Adresa (ured udruge): Visitor centar Buna; Buna bb
 • mail: service@herzegovinabike.ba
 • Tel: +387 63 766 160
 • Radno vrijeme: Svaki dan 08-22h
 • Plaćanje gotovinom ili preko bankovnog računa

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)

Možda vam se sviđa