RENT A BIKE MOSTAR

Izajmivanje bicikla je jedan od najboljih načina za otkrivanje Hercegovine, način da otkrijete zadivljujuće krajolike, uživate u biciklističkim stazama i planinama u Bosni i Hercegovini, zapravo to je i jedan od najboljih načina za vožnju Ćiro stazom. Nudimo brzu i jednostavnu uslugu iznajmljivanja bicikala te dostavu bicikala bilo gdje gdje vam je potrebno.

Odaberite želite li voziti gradskim ulicama, biciklističkim stazama ili hercegovačkim planinama. Asfaltirane, travnate, kamenite, blatnjave, prašnjave ili bilo koju drugu vrstu terena koju želite. Naša ponuda obuhvaća visokokvalitetne planinske bicikle za avanturiste, kao i gradske bicikle za opušteniju vožnju. Sve što trebate je kontaktirati nas, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Iznajmite bicikl i istražite Hercegovinu na svoj način, uživajući u slobodi koju pruža bicikl. Kontaktirajte nas danas i prepustite nam organizaciju biciklističke avanture dok uživate u ljepotama ovog prekrasnog područja.

Surađujemo sa tvrtkom Capriolo Sport Centar Mostar (lokacija), gdje možete doći pogledati, rezervirati i preuzeti bicikle. Važno je kazati kako si svi naši bicikli prije iznajmljivanja servisirani i pregledani, tako da tijekom vožnje nemate nikakvih problema.

ASORTIMAN

U našem asortimanu imamo 10 brdskih (MTB) bicikala, jedno gradsko biciklo i 9 CUBE MTB električnih bicikala.

Za detaljniji pregled naše ponude posjetite HerzegovinaBike web stranicu (link).

Rent A Bike Mostar

CIJENE IZNAJMLJIVANJA

  1. CUBE MTB 29′ bicikli: 30,00 KM za 24h
  2. CUBE MTB E-bicikli: 50,00 KM za 24h
  3. ZUNDAP Treking E-bicikli: 80,00KM za 24h

Rent a Bike Mostar
📞 tel. +387 63 400 260
📧 mail. service@herzegovinabike.ba
🌐 web: www.herzegovinabike.ba
Facebook Rent a Bike Mostar (link)

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)

Možda vam se sviđa