JAFFA PLANTAŽE

U povijesno važnom i rado posjećenom Blagaju, svoja vrata za goste je otvorila obiteljska tvrtka Jaffa-Komerc d.o.o. Za sve posjetitelje je na raspolaganju 80 ha plataže koja se može obići Jaffa vozićem ili u šetnji uz pratnju vodiča, pored je i dječije igralište, WC, parking. Na raspolaganju je i ljetna bašta u kojoj se nude tradicionalni mediteranski napitci iz vlastite proizvodnje, svježe ubrano voće i povrće, ali i domaći proizvodi od voća i povrća.

RESTORAN “STAKLO” POČITELJ

Restoran Staklo Počitelj nalazi se uz magistralni put M-17 u orjentalno-mediteranskom Počitelju, neposredno ispod Gavrankapetanove kule.

Odmorite se u ugodnom ambijentu uz tradicionalne hercegovačke specijalitete.

RESTORAN STORIA ČAPLJINA

Upravo ste otkrili mjesto koje će postati Vaša omiljena destinacija. Ugodan i topao ambijent interijera obogaćen mnoštvom predmeta iz života naših starih u kombinaciji s ugodnim i prostranim rasporedom će Vas istinski oduševiti.
Restoran Storia Čapljina nudi Vam profesionalnu i diskretnu uslugu, a naše osoblje će se pobrinuti da se osjećate ugodno. Kvalitetno pripremljena i ukusna jela pretvoriti će Vas u našeg redovitog gosta.

KONOBA “OGNJIŠTE” RAVNO

Restoran -konoba Ognjište Trebinja smješten je u idiličnoj zaravni sjeverno od mjesta Slano udaljen od jadranske magistrale 8 km.

Jedini je objekt u krugu od 2 km pa nudi prvenstveno mir i tišinu.

KONOBA “OBLAT” RAVNO

Restoran Oblat je  tipična hercegovačka konoba u kojoj možete da kušate janjetinu i kozetinu ispod peke i osjetite šarm malog hercegovačkog naselja. Uz ljubazne domaćine ova konoba smještena u centru Ravnog, uz put koji vas vodi do špilje Vjetrenica, nudi i domaća vina i lozovu rakiju. Restoran raspolaže sa 50 mjesta.

RESTORAN “EL PASO” IVANICA

Restoran El Paso nalazi se u blizini graničnog prelaza Ivanica-Brgat. Restoran raspolaže sa 50 mjesta u zatvorenom i 60 mjesta na dvije otvorene terase.

Sa jedne terase se pruža pogled na Cavtat i Jadransko more. U restoranu se pruža usluga hrane i raznih napitaka.

RURALNI TURIZAM GAZDINSTVO KISIN

Gazdinstvo Kisin se bavi proizvodnjom sira i suhomesnatih proizvoda karakterističnim za ovo podneblje. Gazdinstvo je registrovano i kao pruzalac usluga u seoskom turizmu.

Nalazimo se na magistralnom putu Trebinje-Herceg Novi udaljeno 10km od grada Trebinja, 30km od grada Dubrovnika i 40km od Herceg Novog, na nadmorskoj visini 920m.Na Gazdinstvu se nalazi mini sirana za proizvodnju kravljeg sira i konoba (turističko ugostiteljski objekat  kapaciteta 50 osoba).