“FIVE RIVERS” MOSTAR

Five Rivers je moderno i funkcionalno uređen smještajni objekat sa 5 jedinica, i spada ukategoriju Eko objekata. Osim kvalitetne izvedbe gradnje i materijala, svaka jedinica sadrži kvalitetnu opremu potrebnu za ugodan boravak. Svaka smještajna jedinica ima kupatilo sa tuš kabinom. Ono što ga posebno izdvaja je unutarnje dvorište i terasa okružena apartmanima, koji gostima daju osjećaj prave intime u srcu grada Mostara.

PLANINSKI DOM FORTICA

Planinski dom udruženja smješten je u bivšem italijanskom bunkeru iz II svjetskog rata koji je obnovljen i sada predstavlja centralni dio Parka Fortica i polazno mjesto svih aktivnosti koje se nude u parku. Nalazi se odprilike 5km od centra grada. Planinski dom raspolaže sa 12 kreveta a osim smještaja dom pruža i ugostiteljske usluge tradicionalnih jela i pića svim posjetiocima.

GUEST HOUSE CHECK IN “STOLAC”

Check In Stolac se nalazi u najljepšem dijelu Stoca – zelenoj oazi, odmah do muzeja Šarića kuća i Čaršijske džamije (Sultan Selim). U blizini je i Stari grad Vidoški.

Check in Stolac je prostor gdje počinje čitava priča o Stocu jer nudi poseban smještaj za sve putnike i turiste. Smještajna jedinica od 7 soba i 2 apartmana čine dobitnu kombinaciju za obilazak ovog hercegovačkog bisera.

VILLA “ROSA” RAVNO

Villa Rosa Ravno je ambijentalna kuća izgrađena 1900. u sklopu željezničke pruge Sarajevo – Dubrovnik. Kuća je restaurirana uz poštivanje svih restauratorskih preporuka i smjernica te opremljena ugodnom i luksuznom opremom. U dvorištu je izgrađen bazen s grijanom vodom, kamin s roštiljem i sigurni držači za  bicikla. Smještena je uz samu biciklističku stazu Ćiro,  kojoj je nekad i pripadala. Dosadašnji  gosti su ostavili izvrsne recenzije.

HOTEL “STANICA” RAVNO

U osvit dvadesetog stoljeća Stanica Ravno dočekivala je putnike pruge Dubrovnik – Beč. Stoljeće kasnije, pozvani ste da provedete nezaboravan boravak u Ravnom na ovom nekadašnjem kolodvoru! Usred prekrasnog hercegovačkog krajolika, na dohvat ruke od špilje Vjetrenice, kraškog fenomena Popovo polje, mjesta Slano i dva UNESCO-va dragulja, Mostara i Dubrovnika, ovaj boutique hotel s restoranom i vinskim barom osvaja sve koji žele istražiti ovu čudesnu regiju.

MOTEL/GOSTIONICA ZAVALA

Gostionica Zavala smještena je u novoobnovljenoj zgradi stare željezničke stanice koju je 1901. godine izgradila Austro Ugarska Monarhija. Danas je ona dio Ćirove biciklističke staze i pravo je mjesto za odmor biciklista. Neposredna blizina Vjetrenice, najpoznatije špilje u BiH, zadivljujući pogled, domaća hrana pripravljena od namirnica uzgojenih na okolnim seoskim domaćinstvima, vina i rakije iz našega kraja… samo su neki od razloga zašto preporučamo da nas posjetite.